Ons team — Susanne Büchele (Stagiaire)

door Studio Naam
28 maart, 2019
Nieuws
Introductie
Welkom Susanne! Zij is onze nieuwe stagiaire uit Duitsland. In middels is ze 6 weken bij ons waarbij haar prachtige illustraties al hun weg gevonden in 2 van onze projecten. Geweldige eerste indruk, niet?

Ze zal nog 3 maanden bij ons blijven; genoeg tijd om ons duits te verfijnen. Super toll!

Susanne is van een klein dorpje genaamd Leutkirch im Allgäu in het zuiden van Duitsland en studeert Communication Design aan de University of Applied Sciences in Schwäbisch Gmünd. Nu in haar vijfde semester, bezoekt ze nu ons team om meer te leren over UX design, branding en om inzicht te krijgen over hoe zaken nou precies verlopen in het echte leven.

Met een passie voor illustratie, leerde ze al snel meer over Visual Design. Ze realiseerde zich hoe groot het vakgebied eigenlijk was en met alle mogelijkheden die er zijn, dat het misschien wel de moeite waard was om hier verder in te gaan. Nog steeds vindt ze mogelijkheden om haar tekenkunsten toe te passen en door het continu evolueren van het vak zal ze altijd blijven leren wat zij fantastisch vindt.

“I’m usually quite persistent and patient. Being curious and learning new things is very important to me.”

Dit kunnen we zien in hoe ze informatie opneemt, eigen maakt en presenteert aan ons. De volgende stappen zullen structurering zijn, animatie voor web, elementen implementeren met tools zoals Webflow, en natuurlijk een mooi portfolio opzetten.

We zagen al snel dat ze van fotografie houdt en nu bezig is om digitale kunst eigen te maken. Ze ontdekt Nederland door de natuur in te trekken en kleine concerten te bezoeken. Normaal gesproken houdt ze ook van lange wandeltochten te maken maar die zijn bij ons niet spannend genoeg want “it’s a bit too flat for that around here”. We feel your pain, Susi. Het is de rede waarom wij graag naar het buitenland op vakantie gaan.

We zijn benieuwd waar ze ons nog meer mee kan verrassen en we houden jullie op de hoogte met welke skills ze onze studio zal verlaten!

Vragen? Stuur ons een bericht

door Studio Naam